Astronaut – Himmerlands Teater
 • Dato
  05/04/22
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Himmerlands Teater
 • BILLETPRISER:
  NORMALPRIS 195,-
  TEATERKORTBILLET 125,-
  UNGE/STUDERENDE 125,-
  GRUPPEBILLET (MIN. 8 BILLETTER) 150,-
 • varighed
  1 time 10 min. - ingen pause

Astronaut

GÆSTESPIL

Performanceforestilling om den ultimative ide og kreativitet.

Har man aldrig oplevet Kristján Ingimarsson på slap line, har man snydt sig selv for en kæmpe oplevelse, men nu er chancen for et aldeles unikt blik ind i skabelsesprocessen hos en af vor tids største performancekunstnere. 

Det er vildt, det er vanvittigt og så er det afsindigt morsomt. 

“Den røde tråd har aldrig rigtig været min kop te. Det er noget jeg bruger en gang imellem for at lime mine tanker sammen, for at folk kan følge med. Det er ideerne der tæller. Jeg brænder for at underholde, overraske og gøre det umulige. Publikum er kreative, og det er dem selv, der skaber det færdige resultat.? Kristján Ingimarsson 

ASTRONAUT er en forestilling om jagten på den originale ide og det at give kreativiteten frit løb. Tag med Kristján rundt til nogen af karrierens vildeste, vigtigste, værste og sjoveste forestillinger, med tilhørende anekdoter og historier. 

Samtidigt med at være en bagudskuende rejse gennem Kristjáns vilde fysiske forestillinger, er det et fremadskuende blik mod kreativitetens rolle i vores liv. Og så er det selvfølgelig sindssygt underholdende. 

SKABER OG PERFORMER 
Kristján Ingimarsson