Gentlemantyven Lupin – Himmerlands Teater
 • Dato
  13/11 – 14/12/24
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Himmerlands Teater
 • BILLETPRISER
  Normalpris 215,-
  Teaterkortbillet 0,-
  Unge under 25 125,-
  Gruppebillet 160,- (Min. 8 billetter)
 • SIDDEPLADSER
  Nummererede
  Vælg selv din plads i salen når du bestiller
 • VARIGHED
  Ca. 2 timer inkl. pause

Gentlemantyven Lupin

Af Farcesyndikatet

En rablende og skruppelløs fortolkning af Maurice Leblancs figur

Solen står højt over dækket på Atlanterhavsbåden, hvor hele det Parisiske society er ombord. Operadivaen Tallulah stråler om kap med sine juveler og den charmerende gentlemantyv Lupin er i sit es.

Lupins elegance på de bonede gulve er uden sidestykke og hans glamourøse eskapader får damerne til at dåne på stribe mens han diskret letter dem for deres smykker, skønt en stokdøv oberst, en selvhøjtidelig hertug, en mystisk femme fatale og en elskovssyg lord er ved at forplumre hans planer.

Han er en sand mester i forklædninger og er hidtil sluppet helskindet fra den insisterende politikommissær Ganimard for hvem han igennem længere tid har været en torn i øjet.

Pludselig rystes hele Frankrig af århundredes mest storslåede kup og Lupin opdager til sin rædsel, at han er blevet gjort til syndebuk. Stikker han af? Næh nej han kaster sig ud i jagten på de rigtige skurke, for at rense sit navn – koste hvad det vil!

Romanfiguren Arséne Lupin blev skabt i 1905 af forfatteren Maurice Leblanc som det franske modstykke til engelske Sherlock Holmes og danner her forlægget for Farcesyndikatets fuldstændig frie fortolkning af GENTLEMANTYVEN LUPIN

MEDVIRKENDE
Line Bie Rosenstjerne, Erik Viinberg, Magnus Hald,
Robin Haslund Buch og Ronny Sterlø

INSTRUKTION
Susanne Sangill

SCENOGRAFI
Morten Kamuk

LYSDESIGN
Ise Klysner Kjems

MUSIK OG LYDDESIGN
Mads Horsbøl